Rochii de seara – Unica, sexy, romantica, indrazneata…

Ciclicitatea modei … chiar și primăvara !

Primăvara ne zâmbește ștrengărește nu doar arătându-ne infinitul cer dintre nori, ci și prin schimbările pe care le comportă. Iar garderoba noastră nu se dezice, mai ales că tot timpul vom găsi un motiv “strong” prin care să ne justificăm achizițiile vestimentare. Este minunat că dorim să ne exprimăm bucuria primăverii purtând ceva nou, șic, în tandem cu vremea călduță din acest anotimp.

foto1
Dar chiar este necesar să achiziționăm în fiecare primăvară un trench pentru că un nou croi este la modă… o pereche de pantaloni, mai ales că textilele de anul acesta au o cromatică mai atractivă… ori o rochie pe care o considerăm mai mult decât binevenită pentru a încânta privirile celor dragi în ziua de Paști? OK! E știut! Suntem de neoprit când vine vorba de shopping. Și merităm să ne oferim și un astfel de confort! Totuși, însă, vă provoc la o curățenie de primăvară în dulapul unde stau bine depozitate piesele vestimentare cumpărate în primăverile demult trecute! A, și încă ceva! Haideți să deschidem și cutiile cu accesorii!

foto2
Știți care este asemănarea între modă și istorie? Moda este ciclică, iar istoria se repetă! Așadar, nu vă gândiți că haine pe care nu le-ați mai purtat de ani buni nu vor avea trecere și în această primăvară. Tot ce trebuie să faceți este să le personalizați adoptând un stil vestimentar propriu. Apelați la un accesoriu șic ca design ori în contrast cromatic cu vestimentația.

foto3

Ce spuneți de această sugestie? Chiar și cutele de pe pardesiu sunt umbrite, cel puțin la nivel vizual, de șalul șuvițat!
Tricotajele bunicii le-am găsit pe undeva, rătăcite, pe ultimul raft din spatele dresingroom-ului. Nici gând că ele nu sunt la modă! Pe podiumurile de fashionchiar au mare trecere. La noi de ce nu ar avea, mai ales dacă le imprimăm și mai multă originalitate printr-o floare de primăvară croșetată chiar de noi și aplicată direct pe tricotaj. Și să nu uităm: primăvara ne stă bine cu o bască șic, fie ea tricotată sau confecționată din fetru.

foto4                                                      foto 5
Și cum totul se desprinde din natură, nu ezitați să o integrați în garderobă! Florile de primăvară nu doar de ne mângâie sufletul și înfrumusețează casa. Sunt un ideal accesoriu al ținutei primăvăratice!

Corina Geczi

Beauty happy Romantic woman Outdoors. Beautiful Teenage girl emb                              foto 6

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s