Rochii de seara – Unica, sexy, romantica, indrazneata…

Vestimentația toamnei, într-un pact veritabil cu natura!

E septembrie, e vreme de toamnă! Garderoba noastră se adaptează timpului capricios și, deopotrivă, spectacolului cromatic pe care de fiecare dată toamna nu întârzie să ni-l ofere. Sensibil afirma Albert Camus că:  “toamna este o a doua primăvară, când fiecare frunză e o floare“. Ei bine, creațiile vestimentare în trend în această toamnă fac sunt în tandem cu elemente desprinse din natură. În acest sezon ne bucurăm de îmbrăcăminte cu imprimeuri nu doar geometrice, ci și florale. Și, totodată, alături de paletarul cromatic roșu-ruginiu, regăsim culoarea regală a anului: marșala, dublată de inocentul roz pudrat.

Ținutele relaxate, din care nu lipsesc tricotajele, dar și trenci-urile ori pardesiele din stofe moi, plăcute la atingere, sunt nelipsite din garderoba acestui sezon.

toamna 4

Într-un ritm urban alert, ne sunt confortabile piesele de îmbracăminte care permit mișcarea lejeră. Tendințele vestimentare din acest sezon ne ajută prin lungimea lor medie, la nivelul genunchiului, fie ca este vorba despre rochii ori fuste, fie despre trenci ori pardesiu. Mai mult, croiul lor ușor cambrat completează în mod firesc profilul vestimentar al timpului arămiu de afară.

toamna 1

Și cum ciclicitatea modei este un fapt cunoscut, în această toamnă ne bucurăm din nou de fustele din denim, preferabil cele cu talie înaltă, care reușesc să scoată în evidență linia curbată a taliei. Și să nu uităm de pantalonii din același material, nelipsiți din garderoba fiecăreia dintre noi.   Iar moda anilor 80 este readusă la rampă și prin trenciu-urile pe care le-a “împrumutat” acestei toamne, preferabile din pricina lejerității lor.

marsala

Așadar, ne bucuram de toamnă care ne cucerește nu doar cu roadele sale, ci și prin permisivitatea sa pe linie vestimentară: croiuri lejere, cromatică desprinsă din naturalul zilelor domoale și calde de toamnă, libertate incontestabilă de alegere în combinarea pieselor vestimentare, aruncând o privire în urmă cu 20-30 de ani în lumea modei.

marsala si denim

Corina Geczi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s