Rochii de seara – Unica, sexy, romantica, indrazneata…

Evenimente

NEW !

Organizam evenimente personalizate.

ClassEvent alături de Diolastilis , cu o experientă a aprofundata, pas cu pas, in arta frumosului, a eleganţei şi profesionalismului.

Pentru că resursele noastre sunt inepuizabile, organizăm evenimente şi petreceri cu tematică, nunţi, botezuri, simpozioane, botez, nuntă de aur, petreceri de Valentine’s Day, prezentări de modă, concursuri de frumuseţe, evenimente tradiţionale, seară italiană, seară spaniolă, seară grecească,vodka party, seri gastronomice cu degustări de vinuri, evenimente cu totul personalizate.

Evenimentele realizate de ClassEvent sunt caracterizate de originalitate, eleganţa şi stil, datorită atenţiei noastre pentru detaliu şi a modului în care întelegem ca fiecare persoană este diferită, lucru care trebuie să se observe şi în evenimentele realizate.

De ce organizatori de evenimente personalizate ?

Pentru că, din experienţa acumulată, am înteles cât de important este să întelegem preferinţele fiecărei persoane şi să dăm formă ideilor acesteia.

Pentru că avem un standard înalt de creativitate şi calitate şi reuşim să concretizăm jocurile imaginaţiei fiecăruia.

Pentru că avem propria experienţă în organizarea evenimentelor – de la întâlniri restrânse, pană la evenimente de amploare, pentru că ştim să ne adaptăm, să înfrumuseţăm şi să fim unici!

Pentru că resursele noastre de idei şi de contacte sunt inepuizabile – de la program de cabaret, muzică de petrecere, muzică populară, pană la jazz şi muzică de cameră, evenimente realizate cu solişti profesionişti cu experienţa şi repertoriu internaţional în 4 limbi străine (italiană, engleză, spaniolă, franceză), cu balerini şi dansatori profesionişti costumaţi corespunzător cu tematica evenimentelor, cu machiaj şi coafură realizate professional.

Doriţi momente memorabile în locatia dumneavoastră?

Vă rugăm sa ne contactaţi la Tel: 0745 140 599 (Lăcrămioara Iordăchescu – Manager ) sau la classevent.new@gmail.com sau diolastilis@gmail.com pentru a afla detalii.

Ofertele noastre sunt personalizate în funcţie de locaţia şi cerinţele dumneavoastră.

Lăcrămioara Iordăchescu

Manager

Rochii de dans la comanda.


Fashion house Diolastilis

Promote Your Page Too

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s